אני בהמתנה להפלה והכל גדל ועולה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2024 | 11:42 | מאת: תמר

היי כבר כתבתי שאני בהמתנה להפלה כי כרגע אין לי זמן. לא יודעת מה לעשות. הבטא, הפרוג והe2 עולים ועולים. היום לא עשיתי us אבל לפני יומיים השק גם גדל. כאילו הכל גודל וגודל אבל לא תקין. קיויתי שלפחות הפרוג ירד ואז זה ישחרר את הרירית. 1. האם זה קורה ככה? בנות אחרות אמרו לי שהשק שלהן הצטמק דווקא. מה עושים להוריד את הפרוג? 2. קראתי שבהפלה יזומה קודם מורידים את הפרוג ורק אחכ לוקחים ציטוטק. למה בהפלה לא יזומה לא עושים כך? 3. האם יתכן שבגלל זה הציטוטק שלקחתי פעם אחת לא עבד?

1. לעתים 2. אפשר לעשות את זה, אבל קשה בישראל להשיג מפיג'ין. 3. יתכן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית