עובר כנראה לא תקין....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/01/2024 | 11:55 | מאת: משתגעת

אני במעקב כמה כמה שבועות. העובר גדל ממש לאט. 2.5. 2.5 2.8 3 עדיין אין דופק בשבוע 7. אבל הוא גדל והשק גדל. איך יכול להיות? לקחתי 4 ציטוטק הייתי בטוחה שהשק יצא אבל נאדה. כלום. אם הוא מת איך הוא גדל אני לא מבינה מה קורה פה?

14/01/2024 | 12:18 | מאת: משתגעת

וגם אשמח לדעת ביום רביעי שעבר דלקחתי ציטוטק יצא שק עם מה שנראה בפנים כמו חלמון עגול ועוד משהו לא ברור. הייתי בטוחה שזה שק ההריון. מה זה יכול להיות?

כנראה יצא קריש דם. לעתים צריך לקחת ציטוטק מספר פעמים עד שהשק יוצא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית