כשלון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2001 | 16:48 | מאת: גל

לאחר כשלון ב IVF יש לי שתי שאלון - א. יש לי עוד 4 מוקפאים, האם רצוי לעשות את ההחזרה מיד אחרי שמקבלים את הוסת, או להמתין עוד חודש כלומר (2 וסטות)? ב. היתה לי רירית 8 מ"מ, שני עוברים של 8 תאים, ואני בכל זאת רק בת 27, אז מה לא בסדר? תודה רבה רבה, גל

א. לא כל כך משמעותי מתי תעשי את ההחזרה, כל עוד הרירית תהיה מוכנה. ב. מי אמר שיש אצלך "משהו לא בסדר", גם כשהכול לכאורה תקין, סיכויי ההצלחה הם לא יותר מכ- 25%. כך שצריך פשוט להיות בעלי צפיות מציאותית, ולנסות שוב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית