החזרת עוברים ועבודה פיזית קשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2024 | 20:09 | מאת: אפרת

שלום וברכה אני עובדת עם אוכלסיית ילדים שמאובחנים עם אוטיזם +פיגור חלקם גם עם בעיית אלימות ופגיעה עצמית כך שהעבודה פיזית ממש קשה החתלת ילדים כבדים מספר פעמים ביום (ילדים גמולים למחצה שמפספסים הרבה) הרמה של ילדים מהרצפה כי אין ברירה אחרת הוא ישכב כל היום קבלת מכות נשיכות ועוד כ9 שעות ביום בחודש הקרוב אני אמורה להחזיר עוברים קפואים האם עבודה מאמצת יכולה לפגוע בסיכויים של העובר להיקלט?(ואם כן כמה ימי מנוחה מומלצים

עבודה מאומצת לא אמורה לפגוע בסיכוי להרות, אבל אם את חוששת כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית