עובר עם דופק אך לא תואם יום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2024 | 17:07 | מאת: דנה

החזרה ב11.12 עובר יום 3 (לפי חישוב שלי ווסת אחרונה ב24.11) ולכן היום, 10.01, אני בשבוע 6 פלוס 5 ימים. בטא הוכפלה יפה פעמיים, היום היתה בדיקת אולטרסאונד ראשון אצל הרופא פוריות, ראו עובר עם דופק. שאלתי את הרופא אם העובר תואם שבוע ונאמר לי שכן, שהעובר תואם לשבוע 6 ושהכל תקין. יצאתי וראיתי בצילום אולטרסאונד שקיבלתי מהרופא שכתוב 6w0d. אני ממש בלחץ!! במקום לשמוח מהדופק אני בלחץ שזה הריון לא תקין. האם הפער תקין?

החישוב שלך לא נכון. מחשבים בד"כ מההחזרה ועוד 14 יום ללא קשר לווסת האחרונה האמיתית.

14/01/2024 | 10:11 | מאת: דנה

התכוונתי שלפי החישוב שלי מתחילים לספור מ24.11. על כל פנים, החזרת עובר יום 3 ב11.12, באיזה שבוע אני נמצאת עכשיו?

14/01/2024 | 11:55 | מאת: דנה

ואם אני בשבוע 7 + 2 כעת, בבדעקה ב-10.1 הייתי בשבוע 6 + 5 כאשר בתמונת אולטרסאונד צויין שמתאים ל6 + 0. האם זה תקין? יתקננו את גיל ההריון? למה הרופא אמר שזה תואם שבוע?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית