הפסקת תמיכה שבוע 10 בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/01/2024 | 13:36 | מאת: נטלי

היי פרופסור, שבוע הבא מתחילה שבוע 10 בעזרת השם ונאמר לי לקחת את כל התמיכה שאני לוקחת עד שבוע זה(אסטופם, אנדומיטרין, דופסטון, וזריקת פרונטוגסט כל יומיים). הרופאה אמרה להפסיק הכל בבת אחת האם הגיוני? זה לא מוקדם מידי התחלתי עם פרוגסטרון מאוד מאוד נמוך ומאוד מפחדת להפסיק מבלי לבדוק? מה אתה אומר? האם יש צורך לבדוק פרוגסטרון? תודה מראש

מניחים שבשבוע 10 השליה כבר מפרישה מספיק פרוגסטרון.

10/01/2024 | 13:57 | מאת: נטלי

השאלה עם כדאי לעשות בדיקת דם לפני שמפסיקה והאם אתה ממליץ להוריד בהדרגה

לא חייבים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית