כאבים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2001 | 16:05 | מאת: שרון

אני נמצאת כ- 5 ימים לאחר ביוץ ומאז יש לי כאבים באיזור השחלה השמאלית (נראה לי שזה זה, אני לא בטוחה), זה לא כאבים בלתי נסבלים והם מזכירים קצת כאבי מחזור (אם כי הם רק בצד השמאלי), זה מעולם ל קרה לי (אם כי יש לציין שאני רק חודשיים לא גלולות). מה לדעתך זה אומר? הריון? משהו אצלי לא בסדר? אני לא ששה ללכת לרופא כי זה לא כאב חזק במיוחד, זה פשוט מטריד.

אם הכאבים רק מטרידים, כדאי לעקוב אחריהם, ובמידה ויתמידו או יחמירו לפנות לרופא. לא נראה לי שהכאבים קשורים להריון, אלא אם יש אצלך חשד להריון חוץ רחמי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית