מחזור טיפול בתמיכה הורמונלית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/01/2024 | 19:39 | מאת: אסתר

פרופ זיידמן היקר, אני במחזור טיפול לקראת החזרת עובר מופשר יום 5. אני מבייצת לעיתים רחוקות ולכן הוחלט על תמיכה הורמונלית. אסטרופם לבניית הרירית ואז 5 ימים של אסטרופם + פרוגסטרון (וגינלי, אוראלי וזריקות) למשך חמישה ימים לפני ההחזרה. אני לא מקבלת את הזריקה שבדכ נותנים 36 שעות לפני ההחזרה. ההחזרה פשוט נקבעה לאחר חמישה ימים של פרוגסטרון. האם זה פרוטוקול מקובל ויעיל באותה מידה? אם לא נותנים זריקה שמתזמנת את ההחזרה מה קובע את התזמון? זה יכול להיות בכל שעה ביום אחרי 5 ימים של פרוגסטרון? תודה רבה.

06/01/2024 | 20:15 | מאת: אחת

גם ל היה כזה פרוטוקול. אני בתחילת הריון ב"ה

זה פרוטוקול מקובל ויעיל באותה מידה. כשאת לוקחת אסטרופם אין ביוץ אז לא נחוץ אוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית