מעקב זקיקים מבנים לא צלולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/01/2024 | 11:37 | מאת: מיכל

הי פרופ' אני מנסה להיכנס להריון ספונטני , אני בת 32 . עשיתי מעקב זקיקים , ביום ה 14 לווסת (קבלתי ווסת אחרונה ב 21.12 ) . במעקב זקיקים רירית 9.5 זקיקים קטנים בשחלה ימנית זקיקים קטנים בשחלה שמאל וזקיק מוביל בגודל 17 ס"מ . בנוסף הטכנאית רשמה "נמצאו עוד מספר זקיקים בגודל עד 10 מ"מ , מבנים לא צלולים בקוטר 11 ממ 8 ממ רציתי לשאול האם זה תקין ? ומה זה אומר מבנים לא צלולים ? האם זה אמור להפריע לכניסה להריון ? האם זה משהו לא תקין ? . תודה פרופ' . עשיתי היסטרוסקופיה וגם צילום רחם והכל תקין . ויש לי גם ילד אחד מהריון ספונטני .

אלו בד"כ זקיקים שעוד טרם נספגו מהחודשים האחרונים. דבר נורמלי.

06/01/2024 | 14:31 | מאת: מיכל

תודה פרופ' זיידמן האם אפשר לקיים במצב כזה יחסים ולהיכנס להריון ? האם זה אמור להפריע להריון ?

לא מפריע לדבר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית