יוטרקס וlh

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/01/2024 | 21:53 | מאת: קרן

שלום האם יוטרקס יוכל להשפיע על lh? התחלתי ליטול יוטרקס 50 , 3 פעמים בשבוע. עד עכשיו לקחתי רק 2 כדורים , היום עשיתי בדיקת הורמונים וראיתי שlh עלה גבוה מאד ל11.8. (בדר כלל הוא מקסימום 7 בשלב הזה ) יום 7 לוסת. האם העליה יכולה לנבוע בגלל היוטרקס? היום יום 7 לוסת- E2=102, lh=11.8, prog =2.2. רואים 2 זקיקים קטנים של 5,6. ביום 3 לוסת לפני כמה ימים ולפני שהתחלתי ליטול יוטרקס היה - e2<70, lh=4.9, prog=2.2 .

לא אמור להיות קשר

04/01/2024 | 22:06 | מאת: קרן

תודה מה יכולה להיות הסיבה לlh גבוה בשלב הזה? אני ללא הורמונים בסבב הזה. וגם לפני חודש הייתי ללא הורמונים וlh אף פעם לא עלה ככה...

גורמים שונים יכולים להשפיע על ההיפופיזה - שינה, תזונה, לחץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית