מה אפשר לעשות כדי שהעובר לא יהיה גדול מאוד??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/01/2024 | 10:16 | מאת: שיר

אני בהריון IVF , הקודמים שלי נולדו גדולים מאוד (בשבוע 40- במשקלים 4280 ו3900). עשיתי אולטרה סאונד שבוע שעבר- שבוע 13 העובר תאם שבוע 13+6- גדול ב6 ימים מהתאריך למרות שהתאריך מדויק. מה אפשר לעשות כדי שכעת העובר לא יגדל כל כך? רק רוצה לציין שאין לי סוכרת, אני בעלת עודף משקל קל מאוד, ומשקל הילדים שלי בהמשך מתאזן, והיום הם רזים. גם אמא שלי וגם חמותי ילדו במשקל סביר (בסביבות 3200)

אין הרבה מה לעשות ביחס לגנטיקה, אבל כדאי להתייעץ עם תזונאית ביחס לתזונה נכונה בהיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית