יום ה12 להחזרת עובר .

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2023 | 10:44 | מאת: מצפה לתינוק🙌

היי, בוקר טוב.. החזרנו עובר בן 6 ימים ב18/12 ביום ה6 להחזרה החלו לי כתמים חומים, במשך יומיים, ממש בקטנה.. ואז זה נעלם. אתמול היו לי שוב כתמים חומים כההים.. מעט יותר ממה שהיה לי ביום 6 להחזרה. פינו אותי למיון כדי לבדוק מה קורה.. גם התגלתה בטא של 500, ואמרו לי לבדוק הכפלה מחר לראות שהיא גדלה . יש לי 2 שאלות, 1. האם גם ששמו את העובר בתוך הרחם שלי הוא יכול להקלט בחצוצרה או במקום שהוא לא הרחם? מה הסבירות לכך? אני פוחדת לשמוח ואז להתאכזב .. 2. האם הבטא במיון נעשה מוקדם מידי? לכן התוצאה היא רק 500? אם לא מחשבים את יום ההחזרה אז זה יוצא היום ה12 להחזרה.. ומה הסיכוי שהכל יהיה בסדר ושאפשר לנשום😬😅

1. יכול בסבירות נמוכה מאד להיקלט בחצוצרה. 2. למה את חושבת שהערך נמוך?

31/12/2023 | 12:25 | מאת: מצפה לתינוק 🙌

כך הרופאה במיון אמרה לי.. לבדוק הכפלה , כביכול לא לפתח ציפיות . ובגלל שהיא לא רואה אותו ברחם (בעיניי הוא מאוד קטן אבל אני לא רופאה כמובן!) אז לראות שהבטא גדלה ושהכל טוב.

ממתי רואים בשלב כזה שק ברחם?

31/12/2023 | 12:34 | מאת: מצפה לתינוק 🙌

אין לי מושג! אני רק כבר הספדתי את הכל בזמן שחיכיתי לתוצאות של הבדיקות דם, כי אמרו לי מכיוון שלא רואים כלום אז לא סביר שיש משהו. אבל העיקר שהכל יהיה בסדר ושהבטא תוכפל..תודה רבה לך באמת ! ממש תודה🙌

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית