מעי רגיז שהחמיר בטרימסטר 3

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/12/2023 | 21:37 | מאת: לירי

היי פרופ בהריון שבוע 33. בתחילת ההריון היה מעי רגיז ויציאות מרובות וזה נרגע בטרימסטר שני עד עכשיו. מההבוקר אני עם יציאות מרובות בשירותים ומניחה שזה קשור לזה שהתחלתי לאכול המון כרוב מבושל מה שלא עשיתי לפני. מחר צריכה לבצע העמסת סוכר בשל חשד לסוכרת סמויה עקב ריבוי קל של מי שפיר (25) ואני ממש חוששת כי אז אצטרך לעבור לתזונה דלת פחמימות מה שעוד יותר יגביר את התסמינים אני גם מרגישה שככל שנמצאת יותר בשירותים, העובר יותר היפראקטיבי ורציתי לדעת האם יש קשר והאם חלילה מעי רגיז יכול לגרום לנזק בטרימסטר 3?? תודה

בהחלט כדאי להתייעץ עם תזונאית שתאזן בין התסמינים שלך לדרישות של ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית