מינון יוטרקס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/12/2023 | 21:20 | מאת: קרן

שלום יש לי tsh תנודתי בין 2.6 ל4.4 במהלך של שבועיים. בדיקה היום 2.9 1.האם מינון של 3 פעמים בשבוע של יוטרקס 50 נחשב למינון נמוך או בינוני? 2. לכמה זמן לוקחים אותו 3. האם ניתן להפסיק בבת אחת אם מתחילים לקחת. 4.האם q10 ויטמין d ופרנטל , משפיעים על tsh? 4.מאד חוששת מכדור זה שלא יוציא לגמרי מאיזון. אשמח לדעתך בנדון.

1. נמוך 2. לפי הצורך 3. לפי הנחיות הרופא 4. לא 5. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל האם יש באמת צורך בטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית