שאלה יותר מסודרת.....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/12/2023 | 16:49 | מאת: לילך

בטא לאחר החזרת עוברים יום 3 יום 9 להחזרה 24 יום 10 בטא 50 יום 12 להחזרה 186 יום 13 בטא 330 יום 16 בטא 1702 יום 20 בטא 6900. בתחילה הכפלות פי 4. מיום 16 ליום 20 הכפלה רק פי 4. כלומר הכפילה פי 2 כל יומיים ולא פי 4 כל יומיים. האם יתכן שתחילה נקלטו 2 ואחד נספג? האם יתכן שההריון דועך לאט לאט? אני די לחוצה ועצובה. עשיתי היום uS ראו עובר וחלמון תואם ל5.2 שזה בסדר. השחלות היו מוגדלות ומרוב שהתעסקו עם זה התעלמו מלחפש עובר בחצוצרה. 1. החלמון לא היה נראה לי כמו בתמונות עגול כמו ביצה אלא מוארך. זה בסדר? 2. אם היו שני שקים היום בus היו אמורים לראות אחד שלא התפתח? 3. אם יש אחד חוץ רחמי היו רואים זאת? 4. זה בעיה שתחיחה הבטא מרבעת או מדלשת עצמה ופתאום רק מכפילה? 4 זה עלול להצביע על תיסמונת דאון? תודה רבה

28/12/2023 | 17:59 | מאת: לילך

בus נראה שיש עוד ממצא ברחם אבל לא באמצע שלו. אלא בשריר הרם. נראה כמו ציסטה עכורה. האם זה עשוי להסביר?

1. יתכן 2. בד"כ 3. לפעמים 4. לא בהכרח 4. לא

29/12/2023 | 11:47 | מאת: לילך

מתנצלת ששואלת ככ הרבה. אני לחוצה. מריח לי פה משהו לא טוב.... אתמול בטא היתה 6900. בימים הראשונים הכפילה כל יום. אחכ הפילה כל יומיים שזה אומר שכל יום עלתה בחצי אז ציפיתי שהיום תעלה לפחות בחצי ותגיע ל10,400 והיא עלתה רק ל9500 פחות מחצי . עלתה ב2600 במקום ב3500. האם באמת אחרי אלף הבטא כבר לא מכפילה כל יומיים ? לפי הטבלאות באינטרנט נראה שכן. מה ידוע לך מהנסיון שלך? תודה רבה

כדאי בשלב זה להסתמך על בדיקת האולטראסאונד. בקרוב יראו דופק ואז אין משמעות רבה לערכי הבטא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית