היעדר ביוץ והכתמות דמיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/12/2023 | 01:50 | מאת: ליאת

בת 33, מנסה להיכנס להריון. במעקב זקיקים החודש כנראה שלא היה ביוץ. רירית התעבתה ל9 ממ אך אסטרוגן לא עלה וזקיק מוביל של 16 ממ לא בייץ והפך לציסטה. כיוון שהביוץ לא סדיר, הומלץ על איקקלומין או גונל. מה עדיף? כמו כן, הרופא חשב לתת פריומלט נור להביא וסת ולהתחיל סבב חדש, אל החלו הכתמות היום בטרם לקיחת הפרימולט. ההכתמות מינוריות ואינן כמו מחזור רגיל. מה עליי לעשות ואיך אחשב לקיחת איקקלומין ביום 5 אם ההכתמות הנוכחיות לא מרגישות ונראות כמו וסת? תודה

תעשי בדיקות דם לאסטרדיול ופרוגסטרון לראות אם זו נקודת זמן נכונה במחזור להתחיל את התרופות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית