דימום שבוע 12+5 אשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/12/2023 | 00:21 | מאת: מרי

שלום, אני בשבוע 12+5 להריון, אחרי שקיפות עורפית תקינה. מצאו לי דלקת שתן ואתמול בניגוב הייתה לי הפרשה חומה. מאוד נבהלתי ונסעתי למוקד רפואה דחופה, שם הרופא עשה לי us וגנילי ובדק עם מפסק ומצא שהכל בסדר. לא נתן שום הנחיה. נתן לי אנטיבטיוקה לדלקת שתן (מונרול) היום בערב שוב הכתמה חומה בעת ניגוב. אני מתלבטת אם לנסוע למיון. התייעצתי עם רופאה של בית חולים בהודעות אמרה לי שאפשר לקחת דופסטון 3 פעמים ביום אבל אין הוכחה שזה עוזר. אני מאוד בלחץ ולא יודעת אם לקחת את הדופסטון או לא, אם לנסוע כבר למיון או להמתין. זה הריון יקר אחרי הפלה בשבוע 8...

הפרשות חומות שכיחות בהיריון. תמיכה עם דופסטון לא מזיקה אך באמת מחקרים לא מורים על תועלת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית