אחרי לקיחת 15 כדורי פרוברה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/12/2023 | 15:19 | מאת: רחל

שלום וברכה פרופסור לקחתי במשך שבוע 15 כדורי פרוברה 2 ליום ועוד יום אחד כדור 1 ומאז 9 ימים אני לא מפסיקה לדמם לפני יומים הייתי באולטרסאונד ראו רירית 7.2 לא הומוגנית וזקיקים קטנים רוצה לצין שלפני הפרוברה כמעט שנה שלא קיבלתי ווסת לכן לקחתי מה יכול להיות הסיבה שלא נרגע לי עדין

נראה שהרירית לא התפרקה באופן סדיר ומלא.

08/12/2023 | 03:23 | מאת: המשך שאלה

תודה גדולה עדין אני מדממת בניגב ואפילו עכשיו כמעט אחרי 10 ימים יצא לי קרישון הכל רק בניגוב רוצה לציין שבמשך 5 ימים היו לי דימומים חזקים מאדדד!!! כמה זמן זה נורמלי עוד ?? איך אני יכולה לעצור את זה ?

את יכולה לקחת גלולות או פרוגילוטון לעבות את הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית