שתיית מים בהריון……….

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/12/2023 | 10:33 | מאת: נועה

שלום פרופ׳ שבוע 30. שוחררתי מאשפוז לאחר שהיו צירים מוקדמים בהתחלה ולאחר מכן יצא תקין טפו טפו. היום בבוקר הרגשתי התכווצות חזקה ברחם כשהייתי בסופר. חזרתי הביתה לשתות ונחה. צלצלתי למוקד אחיות והאחות אמרה לי לשתות לא יותר משני ליטר ליום (אני בחורה רזה) כי מעבר זה לא טוב לכליות. היא גם אמרה שחוסר בשתיה חלילה גורם להפסקת הריון. הייתי מעוניינת לדעת מה הסיבה? האם זה קשור לזה שאם אישה לא שותה ומיובשת כל היום אז היא עלולה להתעלף ולא מגיע חמצן לעובר? היא דיי הלחיצה אותי למרות שמקפידה לשתות בערך ליטר וחצי גג שניים. תודה

מקובל שהתיבשות של האישה עלולה להיות קשורה להופעת צירים מוקדמים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית