דימומים במשך שלושה חודשים...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2023 | 22:14 | מאת: לולה

הי פרופסור אני בת 28 עם שני ילדים לאחר iui אציין שאני עם pco בעלת עודף משקל ושיעור יתר כבר שלושה חודשים שאני עם דימומים והכתמות רציתי לשאול כמה דברים על זה: 1 האם זה מסוכן? 2ממה יכול לנבוע הדימום הארוך והמתיש הזה? 3יש דרך לסיים עם הדימום אבל לא הורמונאלי?(רוצה מאד הריון) תודה על הפורום

1. קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. 2. קשה לדעת מבלי לבדוק אותך. בד"כ הפרעה בביוץ. 2. לגרום לך לבייץ.

28/11/2023 | 21:04 | מאת: לולה

תודה על המענה מה זה נקרא לגרום לך לבייץ? בעצם לקחת הורמונים? ואם כן האם יש הורמונים שלא מחייבים בדיקה ומעקב של אולראסאונד ודם כל כמה ימים? אני לאחר שש שנים של טיפולים ומעקבים וכבר עייפה מכל התהליך עד להשגת הביוץ המיוחל לכן אני מעדיפה משהו שיגרום לביוץ בלי הרבה בדיקות האם הגיוני? יש דבר כזה?

יש כדורים כמו לטרזול שמחייבים פחות מעקב תכוף.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית