השתרשות הריון עם רירית רחם בעובי 4 ממ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2023 | 13:32 | מאת: @רוז

שלום אני בת 21 עם אנדומטריוזיס חצי שנה עם גלולות משולבות לאחר מכן 2 הריונות כימיים. כרגע נקלטתי שוב בדיקת US כ4 ימים לפני הביוץ הציגה רירית רחם בעובי 4 ממ אני חוששת ששוב לא יצליח התהליך של ההשתרשות, בגלל אנדומטריוזיס יש בעיה לקבל תוספת חיצונית של אסטרוגן שמגבירה את הדלקתיות. אשמח דחוף לתשובה מה לעשות, איזה רופא בתחום שיעזור לי מעכשיו לעכשיו תודה רבה

כדאי לפנות לרופא פריון.

28/11/2023 | 17:15 | מאת: @רוז

תודה רבה באמת בסוף ההשתרשות לא צלחה:( מה היחס להריונות כימיים? אחרי הפעם הקודמת הייתי אצל גניקולוגית בלי קשר והיא רק צחקה ושאלה למה בדקתי, היא טענה שאין להריונות כימיים שום משמעות

לא ברור לי למה התכוונה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית