מיעוט זקיקים בתחילת סבב

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2023 | 14:00 | מאת: דמומית

ביום שני למחזור ראו 2 זקיקים קטנים )אפילו ללא גודל( אחד בכל שחלה כמה ימים מומלץ להזריק מדי יום 600 פרוגבריס על מנת לבחון את המשך הסבב? ואם חוח לא תהיה התפתחות זקיקים ניתן לבצע תחילת סבב בחודש הבא או שכלו כל הסיכויים לאיתור זקיקים לשאיבה? בת 44

לא ניתן ללמוד ממיעוט זקיקים בבדיקה ביום 2 אם תהיה תגובה שחלתית, רק שלא תהיה תגובה עזה. אחרי 6-7 ימים של גירוי שחלתי יהיה הרבה יותר ברור.

26/11/2023 | 07:00 | מאת: .

ואם לא יהיו בכלל או מספיק זקיקים יש טעם להמשיך לסבב נוסף בחודש הבא? או שכלו כל הקיצון?

אין לי מספיק נתונים לייעץ לך, אבל כל חודש משקף גיוס שונה של זקיקים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית