שחלות פולצסטיות...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2023 | 18:03 | מאת: יהל

שלום וברה פרופסור תודה על הפורום החשוב! אני עם שחלות פולצסטיות בעלת עודף משקל התחלתי לקחת כדורי מטפורמין בשביל מחזורים סדירים אבל כבר שלושה וחצי חודשים שיש לי בגללם רק דימומים ולכן הפסקתי לקחת אותם בבת אחת זאת אומרת מ2 כדורים ביום אני לא לוקחת כלום לאחר יומיים התחילו לי דימומים מטורפים עם קרישי דם ענקיים ובכמויות (הייתי צריכה כל כמה דקות ללכת להחליף פד ולאחר יממה כזאת זה הפסיק ונשאר דימום ממש מועט האם זה בעקבות שהפסקתי לקחת את הכדורי מטפורמין? והאם סיכנתי את עצמי? מה אפשר לעשות כדי לגמור את הדימום אבל לא כדורי מניעה? תודה מראש

הפסקת לקיחת את כדורי מטפורמין לא אמורה להוביל בהכרח לדימום. אפשר לקחת אסטרדיול או פרימולוט להפסקת הדימום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית