התפתחות זקיקים בסבב הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/11/2023 | 00:47 | מאת: עדינה

בת 44 במעקב זקיקים יום 2 למחזור אחרי נטילת 10 ימי גלולות ראן זקיק אחד קטן בכל צד. כרגע אני מזריקה 3 ימים דקפפטיל ומתחילההיום פרוגבריס 600 משך 4 ימים. יש סיכוי להתפתחות עוד זקיקים? אני אמורה להרגיש משהו בשלב זה?

יש סיכוי להתפתחות עוד זקיקים. את לא אמורה להרגיש משהו בשלב זה,

23/11/2023 | 12:59 | מאת: .

אבל המצב ההתחלתי של זקיק קטן בכל צד אינו מדאיג? לקח זמן לטכנאית למצוא את הזקיקים. רירית 3.6

צריך לעקוב אחר התגובה.

26/11/2023 | 14:26 | מאת: .

נותרו רק אותם שני זקיקים אחרי 4 ימי הזרקות של 600 פרוגבריס. גדלו מעט ועדיין פחות מ 10 )אולי 6-8( יש טעם להמשיך סבב?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית