פיפל תוצאות...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2023 | 21:33 | מאת: אפרת

שלום רב לפני כמה חודשים עשיתי פיפל. נמצאה דלקת כרונית למרות שלא קיימתי יחסים מעולם. נטלתי דוקסלין ואוגמנטין משך 15 יום. לפני חודש פיפל חוזר. בשל הכאב הרב שזה גרם לי, נטלו ממש פיפס קטן מהרירית שחשבתי שלא ימצאו בו כלום. בממצאים כתוב שמצאו שברי אנדומטריום inactive. וכן- Ihc stain for mum 1 highlighted a few scattrered cells. אני מודאגת שנמצאו מעט תאי דלקת ומניחה שאם היו נוטלים ביופסיה נורמלית מן הסתם היתה עדיין דלקת כרונית. האם אתה מסכים עם ההנחה שלי? מה ממליץ לעשות? אני נוטלת גם פלנקוויל בשל ana חיובי בהמלצת ראומטולוג.

אני לא בטוח שזה מעיד בהכרח על דלקת, אבל לא ברור לי למה עשית פיפל, כך שעדיף להתייעץ עם הרופא שמכיר אותך.

23/11/2023 | 15:49 | מאת: אפרת

הרופא שלח אותי כדי לבדוק שהדלקת עברה. כל עוד זה לא יהיה ברור לו בוודאות הוא ימשיך לתת לי אנטיביוטיקה לעוד 14 יום. ולא יתחיל סבב. ואני בת 43. אני מתחרפנת. מה הפרוש של מה שכתבתי למעלה?

לא כל הרופאים מאמינים שיש משמעות להסננת תאים ברירית על הצלחת הטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית