אשמח מאד לעצה טובה ועזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/11/2023 | 21:44 | מאת: אובדת עצות

שלום, עוד חודש 43 יש לי ילד בן שנתיים וחצי הפרתי עוברים מגיל 38, כמות יפה. תורם לבן שלי יש כנראה תסמונת EDS לא נמצא אצלי במשפחה ונראה שגם לא אצל התורם (מחו"ל) נראה שרצסיבי (עוד לא הספקתי לבדוק) 1.האם נכון לעשות שאיבות עם תורם חדש? 2.מאחר ועשיתי שאיבות בעבר של הקפאת ביציות (והפרתי) וגם IVF האם אוכל לקבל אישור לעשות שאיבות עם תורם חדש. הזמן קריטי? 3. גרה בצפון פחות רוצה לנסוע למרכז, אם יוצאים מנקודת הנחה שאשלם פרטי היכן הכי כדאי לי לעבור טיפול בבית חולים מחלקת פוריות או אצל רופא פרטי. האם עדיף לנסוע למרכז בשביל רופא פרטי או אפשר להסתפק ברופאיםם שבאיזור הצפון תודה רבה!

1. כדאי לברר את התוצאות הגנטיות. 2. אם זו תהיה ההמלצה של היועץ הגנטי. 3. מאד אישי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית