אני באמת כבר אובדת עצות. אשמח בדחיפות לתשובה בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/11/2023 | 04:14 | מאת: צוף

שלום, אני בתאריך 3.11 עשיתי הזרעה ראשונה וב 4.11 התחלתי לקחת דופסטון כתמיכה להריון ועד לרגע זה אני לוקחת דופסטון בהמלצת הרופא פוריות. ב 15.11 עשיתי בדיקת בטא ראשונה ויצא תוצאה של 42 שאין לי מושג מה זה אומר. האחות אמרה לי לחזור לעשות שוב בטא ב 19.11, עשיתי ויצא 332 בטא ושוב האחות בהמלצת הרופא אמרה לי לחזור על הבטא יומיים לאחר מכן כלומר ב 21.11. אני צריכה בבקשה קצת הסברים דחוף לגבי זה כי אני מרגישה קצת שהלכתי לאיבוד. השאלה שלי למה אני צריכה לחזור שוב על הבדיקות דם? האם הבטא נחשבת לנמוכה? האם זה הריון או שמה הורמונים בגוף? יש לציין שעשיתי ביום שבת ב 18.11 וביום ראשון ב 19.11 בדיקות ביתיות ויצאו 2 פסים. מה זה אומר? אשמח אם תוכל לעשות לי פה סדר בבקשה כי אני באמת אבודה. תודה

נראה שיש היריון שמתפתח באופן תקין. הרופא רוצה כנראה לוודא זאת שוב ולכן התבקשת לחזור על הבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית