רחם חד קרני… עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/11/2023 | 18:17 | מאת: סיון

היי, אובחנתי כבעלת רחם חד קרני אני בטיפולי ivf דעתך על אחזקת הריון עם רחם כזה? נתקלת? בנוסף, שמעתי על ניתוח קרן לייזר להרחבת קירות ברחם, מה דעתך?

יש קצת קושי להיקלט, והיריון מרובה עוברים מסוכן במיוחד, אבל יש לי מטופלות רבות עם רחם חד קרני שילדו בהצלחה מספר פעמים. ניתוח לא יכול לשנות את האנטומיה המולדת.

16/11/2023 | 21:08 | מאת: המשך..

הבנתי שהניתוח מרחיב את הרחם. מה דעתך על זה? אני ממש מכבדת את דעותייך. בנוסף, למה בעצם קשה להיקלט על אף שעושים ivf? הרי מחזירים את העובר לרחם

לא ידוע לי למה צריך לנתח על מנת להרחיב את הרחם. לא ברור בדיוק למה קשה יותר להיקלט עם רחם חד קרני, אבל זה בטח לא קשור לרוחב חלל הרחם.

17/11/2023 | 12:21 | מאת: תודה . המשך

תודה רבה על המענה המהיר. קשה להיקלט עם רחם חד קרני באופן טבעי. אבל הכוונה שלך שקשה להיכנס גם בivf?

לוקח קצת יותר זמן בממוצע גם בטבעי וגם בטיפולים, אבל אין סיבה שלא תצליחי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית