שאיבה והריון ספונטני

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/11/2023 | 10:11 | מאת: נעמה

עברתי שאיבה ביום שישי שעבר ללא החזרה. רק 2 זריקות דקפפטיל. נשאבו 11 ביציות. נאמר לי שהמחזור יקדים אבל עברו כבר 10 ימים וטרם הופיע. חמישה ימים לאחר השאיבה קיימתי יחסי מין (מוגנים), האם יש סיכוי להריון? (ייתכן ביוץ נוסף מס ימים אחרי שאיבה?!) עוד אציין שיחסי המין הובילו לפיצוץ של ציסטה בשחלה. נבדקתי בעקבות הכאב החד וזה מה שהרופאה אמרה.. ראתה שחלה מוגדלת ונוזל. זו יכולה להיות הסיבה לעיכוב? תודה רבה על המענה

כנראה שכל הגופיפים הצהובים עדין לא נספגו.

06/11/2023 | 15:39 | מאת: נעמה

זאת אומרת שלהבנתך אין סיכוי להריון? (שואלת כי ההפריות הן מתורם ויחסי המין ממישהו שלא מעוניינת להרית לו ועל כן בלחץ.. הייתי ממש בטוחה שזה סופר בטוח 5 ימים אחרי שאיבה) ותודה על המענה המהיר! :)

זה אמור להיות בטוח 5 ימים אחרי שאיבה.

06/11/2023 | 23:18 | מאת: נעמה

תודה רבה. יש לי מה ללכת לבדיקת אולטרסאונד? יהיה מה לראות שם שיוכל להרגיע אותי..? או להניח לזה ולקוות לטוב…

נראה מאד מוקדם לבדיקת אולטראסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית