זרע תורם מול שותף מורפולוגיה 2

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/11/2023 | 16:39 | מאת: פזיתה

יש לי שותף עם מורפולוגיה 2 בבדיקות הזרע ורכשתי זרע תורם במקביל בסופרפ (שאר הפרמטרים תקינים) תיכף.בת 44.הזדמנות אחרונה בהחלט אםצ בכלל. במסגרת ivf זרע של השותף לעומת זרע התורם יכול להפחית לי את הסיכויים לקליטה ולהריון תקין?

זרע תורם לעתים קרובות עדיף, אבל ההשפיעה בד"כ תהיה שולית, בטח בגילך.

04/11/2023 | 09:00 | מאת: .

דווקא בגילי בגלל שכל מחזור חשוב?וקריטי צריך זרע שלא ימנע הפריות או הריונות למה בגילי ההשפעה זניחה?

כי בהנחה שהזרע סביר, לנתוני הזרע אין השפעה עצומה על תוצאות טיפולי הפריה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית