החזרת עוברים ודלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/10/2023 | 10:44 | מאת: שירי

ב16/10 עברתי החזרה של עובר אחד מוקפא. יומיים לפני ההחזרה התחילו לי כאבים בבטן התחתונה , קישרתי את הכאבים לזריקת האוביטרל, הכאבים לא הפסיקו אלא רק החמירו, ולפני יומיים הייתי אצל רופאת משפחה היא חשדה בדלקת בדרכי השתן, אתמול עשיתי בדיקת שתן, עדיין אין את התשובה של התרבית אבל Leucocytes (U) | cell/µl = 75 שאר הערכים תקינים 1.האם לפי בדיקה זו בלבד אכן זו דלקת? 2.האם כדאי לקחת כבר אנטיביוטיקה או לחכות לתשובת התרבית? 3. האם יש סיכון לעובר? 4. מתי הכי מוקדם אני יכולה לעשות בדיקת הריון?

24/10/2023 | 12:29 | מאת: שיר

כהמשך לשאלה הקודמת רק אציין שאוחזר ב16/10 עובר יום 3 דירוג 8A

1. זו תוצאה שכיחה. עדיף להמתין לתוצאות תרבית השתן. 2. אם התסמינים לא קשים כרגע, אז עדיף להמתין לתוצאות תרבית השתן. 3. לא באופן ישיר. רק אם את מאד חולה. 4. תלוי בגיל העובר. אם הוא בן חמישה ימים אז אפשר לעשות בדיקת דם כעבור כעשרה בימים.

24/10/2023 | 14:37 | מאת: שיר

תודה רבה על התשובה המהירה, קיבלתי עכשיו תשובה של התרבית- צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים, מה אני עושה??

חוזרת על התרבית.

24/10/2023 | 20:35 | מאת: שיר

תודה רבה על התשובות המהירות והמדוייקות!!!

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית