התלבטות אשמח לדעתך....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2023 | 20:00 | מאת: עילית

אני ממש מתלבטת. הייתי אצל שני רופאים. אחג מתעקש על סבב קצר בלי הורמונים כמעט. ואחד על סבב ארוך.מתלבטת עם מי להתחיל. אם אתחיל עם הארוך אנצל את החודש וכבר אתחל עם הדקפפטיל וכנראה יצאו מס עוברים טובים. הבעיה שאז יהיה לי גרוי יתר ציסטות וכו והרבה נוזל בחלל הבטן ואז הרופא השני בתנאים אלו לא יסכים לקצר אלא יגיד לי לחכות חודש. אם אתחיל בקצר אז מיד אחרי ההחזרה ארצה להתחיל את הארוך. ולא יודעת אם מותר לקחת פרוברה ודקפפטיל לאחר החזרה. אשמח לדעתך. תודה

אני חושב שאת צריכה להתמקד להצליח בטיפול ולא להתמקד בלדחוס הרבה טיפולים בזמן קצר.

19/10/2023 | 23:13 | מאת: עילית

זה מאוד נכון. הבעיה שבגיל 43 וחצי לא יכולה לעשות סבב רק פעם בחודשיים. השאלה העיקרית אתמקד בה. האם מותר לי לקחת פרוברה ודקקפטיל אחרי החזרה? אם כן זה יפתור לי את הבעיה הכי טוב. תודה רבה

אפשר לקחת דקקפטיל אחרי החזרה, פרוברה פחות מומלץ, אבל בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

21/10/2023 | 19:26 | מאת: עילית

תודה על התשובה. מה תפקיד הפרוברה? לפי מה שהבנתי התפקיד הוא להמיס ציסטות. יש משהו תחליפי אפשרי? אנימחוששת שהרופא לא יאפשר לי וחייבת לעשות סבבים ברצף. כבר אבדתי כמה חודשים וסבבים השנה בגלל כל קיצוצי אסותא ומדיקל...

פרוברה זה פרוגסטין סינטטי. הוא לא ממיס ציסטות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית