היסטרסקופיה .

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/10/2023 | 08:08 | מאת: אני

שלום פרופ' זיידמן, אני בת 34 ברקע אנדומטריוזיס .רוצה לנסות הריון נוסף. בעברי הרבה מאד הפלות וסיבוכי הריונות כולל לידה מוקדמת והיפרדות שליה. ועכשיו- אני רוצה לנסות הריון נוסף קיבלתי המלצה לבצע היסטרקופיה אבחנתית לפניי הריון נוסף. (בצעתי לפניי שנה) מאז המשכתי עם הגלולות .. האם יש צורך לבצע שוב בדיקת היסטרסקופיה?

אם ההיסטרוסקופיה לפני שנה הייתה תקינה, ולא היו עוד הפלות או סיבוכים מאז -- למה שיהיה שינוי במצב חלל הרחם?

18/10/2023 | 10:05 | מאת: אני

כי- יש לי אנדומטריוזיס ואדנימיוזיס ואני חוששת מהידבקויות בחלל הרחם. (היו לי בעבר מס' פעמים שדרשו היסטרו ניתוחית.) כמות הדימום פחתה משמעותית. השאלה - אם יש סיכוי שבתוך שנה משהו כן משהו ישתנה ?

אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס לא גורמים להידבקויות בחלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית