ללא ביוץ אחרי זריקת טריגר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2023 | 13:18 | מאת: טל

הי פרופ׳, לפני 3.5 ימים קיבלתי זריקת טריגר לקראת החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעי. בבדיקות המעקב הזקיק נעלם אבל הפרוגסטרון לא עלה. האם זה אומר שלא היה ביוץ? ואם כך הדבר, האם עדיין אפשר בעזרת הורמונים לעשות החזרה? ואם כן- האם זה מצב פחות אידאלי מבחינת סיכויי ההשרשה?

אם הפרוגסטרון לא עלה, כנראה שלא היה ביוץ. ניתן להוסיף תכשירי פרוגסטרון וכך ליצור ביוץ "מדומה" להחזרה. לא אמורה להיות לכך השפעה על סיכויי ההשרשה למרות שטוב אם גם הגופיף הצהוב תומך אחרי הביוץ ברירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית