החזרה כשאני עם חיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/10/2023 | 20:54 | מאת: חדוה

היי 2 שאלות בבקשה... 1. לאחרונה היום לי שילשולים. כנראה נדבקתי בחיידק כי כשלקחתי אוגמנטין מסיבה אחרת הם עברו. עכשיו זה שוב חזר בדיוק ביום של ההחזרה. האם עלול לפגוע בהשתרשות? אני יודעת שאסור לאכול ביצה רכה וכו וכו בדיוק בגלל חיידק. ואולי נדבקתי באותו חיידק למרות שלא אכלתי דברים אלו? אם כן, האם זה עלול לפגוע? 2. ההחזרה היתה בשישי. בגלל כל האזעקות יצא שעליתי וירדתי מדרגות מלא פעמים. האם עלול לפגוע בסכויי ההשתרשות? תודה רבה

07/10/2023 | 20:57 | מאת: דנית

השלשולים יכולים להיגרם מהאוגמנטין שזו אנטיביוטיקה חזקה ורחבת טווח לי זה עשה שלשולים אחרי שלקחתי אוגמנטין ואז גילו קלוסטרידיום. תעשי בדיקת צואה לשלול

1. לא סביר שיפגע. 2. לא סביר שיפגע. עצה טובה של דנית לגבי תרבית אם השלשולים נמשכים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית