בטוח שהעובר לא יכול לצאת החוצה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2023 | 13:01 | מאת: אפרת

היי האם בטוח שהעובר לא יוצא החוצה לאחר החזרה? הרי הצינורית עטשה ממש "שביל". אני לא בטוחה שהוא חוזר לעצמו ככ מהר. אז אולי העובר יצא?

לעובר אין מסה, אם ישימו לך את העובר ישירות על גב היד ספק אם הטיפה המיקרוסקופית תחליק ממנה.

07/10/2023 | 20:55 | מאת: אפרת

הבעיה שמחזירים אותו עם טיפת מים לא?! ואז הוא ביחד עם הטיפה יכולים פשוט לנזול החוצה. האם אני טועה?

זו טיפה מיקרוסקופית.

07/10/2023 | 22:40 | מאת: לילך

אז איך רואים אותה בus בהחזרה?

כי לטיפה יד הדיות גבוהה מיד אחרי ההחזרה. גם על גב היד ניתן יהיה לראות נקודה אבל מתח הפנים של הטיפה תמנע נזילת הטיפה בקלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית