טיפול בגיל מבוגר האם זה קשור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2023 | 13:00 | מאת: ליאת

שלום רב בת 43. היום 7 זקיקים. נשאבו 5 3 מתוכן בשלות. האם זה בגלל הגיל? הבעיה היא שאני שמה לב שהפחת במס הביציות ובמספר הבשלות קורה בעיקר בבית חולים מסוים ולא באחרים. והגיל לא משתנה משמעותית מסבב לסבב.נהפוך יכול להיות סבב כזה שם ואחכ סבב שלא נעלמו ביציות והיו יותר בשלות במקום אחר. האם יתכן שזה קשור לבית חולים? לתמיסות? למשהו אחר?

03/10/2023 | 14:34 | מאת: ליאת

תוספתצלשאלה האם במקרה כזה כדאי לעשות גם הזרעה כי אולי יש ביציות שישתחררו יותר מאוחר ויופרו כך?

אני מניח שזה בעיקר קשור לגיל, למרות שגם לגורמים האחרים שציינת יש השפעה. הסיכוי שהזרעה תועיל כרגע נמוך מאד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית