מצב הביציות בגיל 44

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2023 | 21:31 | מאת: לי

היתי כבר לפני החלטה של ת.ביצית. רופא חדש פרופסור נחשב הציע שאנסה עוד סבבים כי יש לי ביציות. אני לא מבינה, להסתמך על המזל? 14 שאיבות, 24 עוברים, 3 הפלות. התבלבלתי לגמרי. ועל מיני נשים שהצליחוץ בגיל 44-45 רושמות לי לא להתייאש ושהן הצליחו. זה ממש מבלבל.

הסיכוי בגיל 44 ללידת תינוק הוא אחוזים בודדים מהביציות שלך מול כמעט 100 אחוז בתרומת ביציות. אבל אם את חשה שאחרי 14 מחזורים, 24 עוברים ו- 3 הפלות עדיין לא מיצית את הנושא, הרי שאפשר להמשיך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית