מתי בערך ביוץ?ממתי עד מתי יתכן ביוץ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2023 | 12:29 | מאת: דנה

שלום, ביום שלישי בבוקר הייתי בבדיקות, טיפולי פוריות-הזרעה, היו זקיקים בגודל:21, 15, 13,13, 11,11,10.בדיקות דם: E2-6260, LH-21 פרוגסטרון-3.9. הרופא אמר שזה יותר מידי וביטל את ההזרעה. 1. האם הביטול נראה מוצדק? 2. מתי בערך יהיה ביוץ? כמה ימים מההזרקה האחרונה של הגונל? השאלה מתי החשש לקבל מחזור לשמירת טהרת המשפחה. תודה רבה וחג שמח

1. האסטרדיול מאד גבוה. 2. קשה לדעת בדיוק. אני מניח שבעוד כמה ימים. בלי אוביטרל לפעמים לא יהיה כלל ביוץ.

02/10/2023 | 13:03 | מאת: דנה

תודה רבה

02/10/2023 | 13:05 | מאת: דנה

מה המשמעות של אסטרודיל גבוה? מה זה גורם? תודה על התגובה המהירה!

לפי ה- LH הגבוה יתכן והביוץ יהיה יום או יומיים לאחר הבדיקה.

03/10/2023 | 09:00 | מאת: דנה

תודה רבה! עזרת לי מאוד! מעריכה את הזמינות והעזרה בתקופת הטיפולים הכ"כ מבלבלת ומורכבת והכל ללא כל תמורה! ה' יתן לכם כל טוב וכחות ויכולת להמשיך לעזור.

בהצלחה

האסטרדיול הגבוה מורה על כך שהרבה זקיקים הבשילו בו זמנית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית