בטא חיובית ופרגסטרון נמוך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2023 | 09:12 | מאת: אנונימית

היי עשיתי החזרה ב19.9, שני עוברים יום 3. אתמול בטא 81 פרגסטרון 26.9. תמיכה שמקבלת- 2 דופסטון, 3 אסטרופם, עוד 1 אסטרופם וגינלי ו2 קרינון. נאמר לי 'בטא חיובית, להמשיך תמיכה ויום שלישי (מחר) בטא נוספת. האם הנתונים טובים? האם יש צורך להוסיף עוד תמיכה של פרוגסטרון?

נתונים טובים. רמות הפרגוסטרון לא משקפות את התמיכה שאת מקבלת.

02/10/2023 | 16:53 | מאת: אנונימית

תודה רבה על המענה. זה מרגיע מאוד מה זה אומר בעצם לא משקפים? יכול להיות שהתמיכה לא נספגת טוב או שאני עושה משהו לא בסדר? או שצריך להגיד את המינונים?

לא כל התרופות שניתנות לתמיכה הן במבנה הכימי של הפרוגסטרון הטבעי שנמדד בדם והתרופות שניתנות לנרתיק מגיעות ישירות לרחם ברמות גבוהות יותר ממה שנמדד בדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית