משתוקקים להריון..אנא עצתך...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/09/2023 | 08:35 | מאת: ימית

פרופ. זיידמן..ממש מבקשים חוות דעת.. נשואים שנתיים וחצי , בני 44 עם תינוק בן שנה מהריון טבעי שהגיע ב"ה לאחר 6 חודשים של הזוגיות . ללא בעיות פוריות , בריאים . מצב זרע מעולה . הריון טבעי נוסף לפני 8 חודשים שהסתיים בהפלה בשבוע 6 לאחר צפיה של שק ודופק . אז התחלתי טיפולי הפריה : מס. זקיקי ממוצע היו 1 וחצי.. (כנראה הגוף שלי לא מגיב להורמונים..) . החזרות היו : עובר 1 , 2 עוברים , ובשתי הסבבים האחרים לא היתה החזרה כלל.. . ניסיון חמישי ביצעתי הזרעה תוך ריחמית ויחסים..וללא הצלחה... מה היית ממליץ כרגע ? אני משתוקקת להריון .. אנא תשובתך ... מודים לך.....

בגיל 44 הסיכוי הטוב ביותר להרות מהביציות שלך הוא בטיפולי הפריה,

20/09/2023 | 23:54 | מאת: ימית

גם לאחר 4 סבבים של ivf כשבממוצע היו 1 וחצי זקיקים לשאיבה ?....

תגובה שחלתית נמוכה שכיחה מאד בגיל 44, אבל מספיק עובר איכותי אחד על מנת להשיג היריון מוצלח.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית