דימום לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/07/2023 | 23:11 | מאת: חסוי חסוי

שלום, ב16.7.23 עברתי החזרה של עובר יום 3 לפי דברי הרופא עובר מצוין מהיום בבוקר הפרשות חומות לפי כחצי שעה על התחתונית הפרשה ורודה תמיכה אוטרוגסטן 200 בוקר ערב וקלקסן 40 מציינת שיום אחרי ההחזרה 17.7.23 פרוגסטרון 56.6 ללא תמיכה לפני ההחזרה חשוב לי לציין שאין לי קרישיות זה מה מהחזיק את ההריון הראשון שלי האם תקין התופעות? יכול להעיד על התקרבותו של הווסת

יתכן שהווסת מתקרבת או שזה דימום בתחילת היריון.

22/07/2023 | 00:07 | מאת: חסוי חסוי

האם הקלקסן גורם להכתמות? אם ההחזרה הייתה בראשון 16.7 הווסת יכולה להיות כבר קרובהז?

קלקסן לא גורם להכתמות, אבל יכול להגביר נטייה לדימום. בד"כ הווסת תגיע רק שבועיים אחרי החזרה שלא צלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית