כניסה להריון לאחר לידה שקטה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/07/2023 | 17:21 | מאת: הודיה

שלום פרופסור , היה לי לידה שקטה שקטה , הפסקת הריון בגין טריזומיה 18 בשבוע 23 האם מותר להיכנס להריון מיד ? או לחכות להופעת הווסת ורק אח"כ מותר ? האם יש צורך לקחת מניעה ? תודה רבה

מצטער לשמוע. בד"כ נבדקים לאחר הווסת הראשונה על מנת לראות שהכל תקין. אני מניח שאין סיכון חריג אם תהרי עוד לפני הבדיקה.

20/07/2023 | 17:26 | מאת: הודיה

תודה רבה על המענה , מדובר בהריון ראשון לאחר IVF . 1.כמה זמן אחרי הלידה ניתן לטפל שוב ? 2.האם לאחר כזה מקרה צריך לבדוק /לעשות משו או שאין קשר ?תודה רבה

1. מחכים לפחות חודש 2. עושים בדיקת אולטראסואנד

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית