האם חייב להיות כאבי השרשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/06/2023 | 07:53 | מאת: שאלה לרופא ולמי שמסכימה לשתף

לפני חצי שנה עברתי החזרה.היו כאבי השרשה והריון כימי. אחכ עוד 3 החזרות בלי כאבים ולא נקלט. עכשיו אחרי החזרה נוספת שוב אין שום כאבים. העןבר ביום 7 שלו. האם יתכן השתרשות בלי סימנים? או ששוב לוותר על החלום ולהתכונן לסבב הבא?

10/06/2023 | 01:12 | מאת: מירי

דווקא בהריון שנקלט לי לא היו לי בכלל כאבי השרשה ובכל הטיפולים שלא צלחו היו לכאורה כן...אין ממש חוקים בעניין הזה. אני מאמינה שאישה מרגישה מתי היא נקלטת בשורות טובות!

כאבי השרשה הם תופעה נדירה יחסית, שרוב הנשים לא מדווחות עליו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית