פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/11/2001 | 16:52 | מאת: א

פרופ' זיידמן שלום ראשית הרשה לי לומר שאתה עושה עבודת קודש ותדה לך על כך. שאלתי היא : האם יכולה פעילות גופנית כגון צעדה (4 ק"מ) וכפיפות בטן לפגום בביוץ ? או לחילופין להפריע לו להקלט בזמן זה ובימים שבאים אחרו? (במידה והייתה היקלטות) הביוץ שלי סדיר ואני מועמדת להזרעה בעקבות בעיה אצל בעלי אשמח אם תוכל להתיחס גם לזה באותו נושא במידה והתשובה שונה כמובן. תודה

אין סיבה שפעילות גופנית שאת רגילה אליה (וזה כבר עניין אישי) תפגע בהצלחה של התעברות לאחר הזרעה. רק פעילות גופנית מאד מאומצת עלולה להפריע לסדירות הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית