שבוע אחרי אוביטרל והזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/04/2023 | 14:34 | מאת: בצפייה

בת34 עם 2 הריונות ספונטניים בעבר קושי להיכנס להריון שלישי מעל שנה וסת אחרונה 20.3 (יש לי מחזור סדיר פלוס מינוס 26-28) עשיתי הזרעה ב7.4 בבוקר (אוביטרל היה ב5.4 בערב עם בדיקת זקיק 23 וLH שטרם עלה) טופלתי בגונל 75-עד100 מאז ההזרעה על דופסטון 2 ביום. המחזור לפי לוח הזמנים ללא קשר להורמונים אמור להגיע ב17.3 אך הביוץ שזוהה היה מאד מאוחר. ד"א עם שני הילדים היה לי ביוץ מאוחר מאד. בדיעבד גיליתי שאני בהריון כשכל הבדיקות היו שליליות עד שלב מאוחר. 1. השאלה, האם הפעם בגלל האוביטרל וביוץ שבטוח התרחש ב7.4 התוצאה לאחר שבועיים תהיה מדויקת למרות העבר שתיארתי? 2.השאלה אם לצפות למחזור במידה ואני לא בהריון לפי ה 17.3 או שמכיוון שאני נוטלת דופסטון לא יהיה דימום עד בדיקת הבטא? 3. למה עם זקיק 23 עדיין היה LH ממש נמוך? זה הגיוני? גדל לי זקיק אחד 23 והשאר מרובים אך קטנים יותר 12-13 תודה רבה🙏

1. סביר שכן 2. הווסת יכולה להתאחר תחת דופסטון 3. אולי הבדיקה נעשתה מאוחר או מוקדם מדי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית