פרוג לפני שאיבה ומשהו מסתיר את השחלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/02/2023 | 17:01 | מאת: תמר

היי יש לי שאלה אני יומיים לפני שאיבה. ראו זקיק בגודל 18 וזקיק בגודל 20. משום מה הפעם בכל הus היה קשה לטכנאיות לראות. טענו שיש עצם שמסתיר. היום e2 4000 Lh 4.5 Prog 2.9 אני מפחדת שלא אבייץ לפני השאיבה. האם יש סכוי לאור הבדיקות? וגם אשמח להבין מה יכול לגרום לכך שלא רואים טוב בus? לא עשיתי שום פעולה חריגה בין השאיבה הקודמת לנוכחית. תודה רבה

לא מובן לי מה הקשה עליהם את הבדיקה. מאחר שה- LH נמוך את לא בסיכון מוגבר לביוץ מוקדם.

27/02/2023 | 08:12 | מאת: תמר

האמת שאני ממש מתלבטת אם לגשת לשאיבה. יש רק 2 זקיקים. פרוג כבר גבוה. E2 2000 לכל זקיק כשאצלי בדרך כלל יש לכל זקיק בשל רק עד אלף. אני חוששת שהזקיקים כבר יותר מדי גדולים והביציות התנוונו. לא כל כך סומכת על הus כי תמיד וגם הפעם כל טכנאית רואה משהו אחר. היום עשיתימואמרו ששני הזקיקים בגודל 21 אבל הרירית 2 ממ פחות מאתמול . אז אולי המכשיר שלהם מקטין? כבר לא יודעת מה לעשות ועל מי לסמוך אשמח לדעתך בכללי וגם האם יש לך נסיון במצב שכל זקיק הפריש 2000 e2 והיה תקין?

תלוי מה זה פרוגסטרון גבוה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית