מחיצה נרתיקית או קרום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/01/2023 | 20:02 | מאת: רונית

עקב כאב וקושי ביחסים.נאמר בבדיקה גינקולוגית שיתכן מחיצה נרתיקית או קרום בתולין עבה.מה הטיפול בכך? והאם במקרה כזה ניתן לעשות בדיקת וגינוסקופיה?

עושים הסרת ניתוחית של המחיצה או ביתוק של הקרום. ניתן לעשות את הבדיקה.

26/01/2023 | 22:41 | מאת: רונית

האם ביתוק זה גם פעולה בניתוח. ואיך אפשר לדעת אם זה קרום או מחיצה(בא"ס בטני יש מחיצה קטנה שאינה קשורה לנרתיק)דבר נוסף למה הרופא אמר לי שכדאי גם לעשות א"ס כליות??

26/01/2023 | 22:43 | מאת: רונית

בא"ס בטני על של הרחם התכוונתי בשאלה הקודמת

צריך לבצע הערכה מדויק של האנטומיה שלך בשילוב של התבוננות ישירה, אולטראסאונד תלת מימד ולעתים גם היסטרוסקופיה ו- MRI. מומים מלידה ברחם קשורים לעתים לשכיחות יתר של מומים בדרכי השתן, בגלל שהם נוצרים באותו שלב בחיי העובר ברחם. לכן התבקשת לעשות גם אולטראסאונד של הכליה ודרכי השתן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית