היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/11/2001 | 07:57 | מאת: עינת

אני בת 41,שנתיים בטיפולים כולל 4 הפריות מבחנה. כל הבדיקות שעשינו תקינות כולל צילום רחם נקי לחלוטין ותגובה טובה של רירית הרחם לטיפולים (10-11 מ"מ). אין בעברי הריונות,דלקות או כל בעיה גניקולוגית. אני מנסה להמנע ככל האפשר מגרימת טראומה מיותרת לרחם ולכן שאלתי מה דעתך לגבי ביצוע היסטרוסקופיה? האם לאור כל הנתונים התקינים אפשר לוותר או שרצוי כן לבצע. כרגע כל ההסברים לאי הצלחה - הגיל. (בהפריות מתקבלים עוברים מאד יפים וגם אחוז ההפריות גבוה 80-100%)

סביר להניח שהגיל מהווה בעיה משמעותית במצבך, אך בדיקת ההיסטרוסקופיה האבחנתית כל כך פשוטה, ונותנת מידע כה מדויק, שיש במצבך מקום לשקול אותה בכובד ראש (למרות שסביר מאד שחלל הרחם תקין אצלך, חשוב לוודא זאת).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית