מחלת דושן.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/08/2022 | 13:44 | מאת: אפי

פעם שאלתי פה לגבי בדיקות גנטיות שהתווספו בשנים האחרונות וציינת את מחלת דושן. אני יודעת שזו לא שאלה בנושא פוריות, אבל אתה אלוף…אז אני בכ״ז אשאל: לפני שהבאתי את הבן שלי המחלה לא נבדקה במסגרת הבדיקות של סל הבריאות. הוא כרגע בן שנתיים. קראתי שהמחלה מתפרצת מאוחר יותר. זה רציונלי לעשות לו בדיקה גנטית במקרה הזה? אין לי במשפחה ניוון שרירים, אם זה משנה.

אם את תבדקי ותמצאי נשאית לדושן, אז יהיה כדאי להתיעץ עם רופא הילדים.

15/08/2022 | 22:41 | מאת: אפי

תודה רבה. בצעתי מי שפיר ציפ גנטי בסוף 2019, האם דושן או בקר נבדקו למיטב ידיעתך? תודה.

לא נבדקו

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית